top of page

recensies

⭐⭐⭐⭐⭐

Tell us more

"The real deal!"

Tegenwoordig zijn er vele coaches, en het is moeilijk om zomaar iemand te vertrouwen met je diepste trauma's en issues, maar ook je tijd en geld ;)

Vooral ook omdat wat ik nodig had, niet iets is waar veel mensen wat vanaf weten, of iets mee kunnen. Praten en laten praten kunnen veel coaches en psychologen goed, vaak ook nog wat oefeningen, maar het blijft toch vaak beperkt tot je hoofd, je ratio, en gaat niet dieper. Praten kan ik ook heel goed, maar die emoties... Daar had ik nul vat op.

 

Dus wat ben ik blij dat ik Gonneke een kans heb gegeven! Eigenlijk was het na één telefoontje al glashelder: deze dame weet waar ze het over heeft en belangrijker: zij biedt wat ik nodig heb.

Het proces zelf is dan uiteraard vaak nog wel pittig, want je kunt niet alles in één keer leren, begrijpen en toepassen.

Maar wat een lading expertise, vindingrijkheid, geduld en begrip heeft Gonneke. Ze heeft een heel fijne aanpak. De perfecte balans van mij even laten ratelen en dan terug naar het gevoel, mij mezelf laten zijn, maar confronteren met wat ik niet onder ogen durf te zien. Als de ene oefening niet werkt, heeft ze genoeg variaties om alsnog te bereiken wat nodig is. Het paard Afje waarmee ze werkt is een baken van rust en spiegelt dat wat je moet zien. Fijn ook om mee te knuffelen ;)

Maar vaak doet Gonneke oefeningen zonder het paard. Ze maakt daarbij enerzijds gebruik van heel veel kennis en anderzijds heeft ze een zeer sterke intuïtie, en dat samen is een magische combinatie.

 

Ik ben Gonneke zo dankbaar, ik heb zo bizar veel van haar geleerd en ze heeft mijn leven zoveel beter gemaakt, dat kan ik niet eens uitleggen.

Maar wat ik wel duidelijk kan zeggen: twijfel niet als je hulp zoekt en met al die coaches tussen de bomen het bos niet meer ziet. Gonneke is the real deal!

— Suzanne Rutten

Hoe was jouw ervaring? Laat het me weten!
Rate UsSlechtNiet zo goedGoedErg goedUitstekendRate Us

Bedankt voor het invullen!

bottom of page