top of page

Voor wie?

Voor iedereen die kampt met het tegen zichzelf aan lopen. Ik werk vaak vooral met fijngevoelige mensen. Is de onrust door de hooggevoeligheid een probleem in je leven dat zorgt voor problemen? Dit kan zijn door onrust in je gezin, relatie of op je werk/school. 

 

Volwassenen.

Merk je dat je op meerdere vlakken vast blijkt te lopen? Ben je klaar om even de tijd en aandacht aan jezelf te gaan geven? Dan kan ik je ook helpen met meerdere sessies in een coachtraject.

Hierin zullen we samen stap voor stap gaan werken om jou weer vooruit te krijgen, zodat je het daarna weer zelf kan. Dit traject kan bestaan uit combinaties van gesprekken, oefeningen en paardencoaching.


Omdat je soms best even hulp mag vragen, je de wereld niet alleen hoeft te dragen.

We doen het samen!

 

Ik ben zelf hoogsensitief en weet hoe lastig gevoelens en emoties kunnen zijn. Hoe je steeds harder gaat werken om te zorgen dat je niet omvalt. Hoe je op alle vlakken in je leven wil presteren of voldoen…Tot er een dag komt en je niet meer weet wie jij zelf nog eigenlijk bent. Je buiten het onderdeel van dingen zijn (gezin, werk, school, relaties, etc) je jezelf geen individu meer voelt. Je zo goed aanvoelt wat een ander nodig heeft en je dat ook geeft, ook al gaat dat ten koste van jezelf. Mijn ervaringen neem ik mee. Ieder persoon is anders en heeft andere behoeftes. Samen gaan we kijken waar die van jou liggen zodat je weer kan voelen en vanuit daar weer kan handelen. En vanuit ervaren, dus begrijpen, wil ik jou graag helpen. Ieder persoon is uniek, ook in pijn en verlangens. Ik weet niets meer over jou, dan jezelf. Ik heb geen kant-en-klare antwoorden, wat ik wel kan is je helpen te brengen naar het punt in jezelf, waardoor jij je eigen antwoorden weer gaat vinden!

bottom of page